Estetiske Fyllinger

free web design templates
Mobirise

TANNFYLLING - INNLAG

Estetiske Fyllinger

For tenner som er litt til moderat utskårne, tilbyr moderne tannbehandling utmerkede løsninger med tannfyll fra utmerkede materialer kalt sammensatte harpikser.
Når den bakerste tannen er ganske skadet, er den ideelle løsningen å plassere en forbindelse av harpiks eller porselen. Med denne restaureringen gir vi naturlighet og motstand mot tannen, uten å fjerne noe sunt tannstoff. INNLAG er “tannfyllinger” laget i laboratoriet og er permanent bundet til tannen.
Vi kjenner alle de grå metalliske fyllene som de fleste av oss har i munnen. Denne grå metalliske blandingen kalles amalgam og består hovedsakelig av sølv og kvikksølv og i mindre andel noen andre komponenter.
Amalgam har i flere tiår vært det mest utbredte stoffet innen tannbehandling og ble mye brukt. I løpet av de siste årene har flere og flere vitenskapelige studier kommet til å stille spørsmål ved materialets sikkerhet ved å fremheve en rekke giftige handlinger.
I de fleste land har bruken allerede vært begrenset og fjerning av de gamle amalgamfyllingene foreslått, og erstatt dem med hvitt materiale, harpiksen, eller hvis de er store fyllinger som skal erstattes med keramikk eller harpiks. Denne erstatningen er nå avgjørende, ettersom de små mengdene kvikksølv som frigjøres gjennom fyllingene over tid, samler seg i forskjellige vev som hjernen, kjønnsorganene og nyrene og blir beskyldt for en rekke sykdommer.

Dessuten er det estetisk tilfredsstillende siden det erstatter de svarte fyllene med hvite, og dermed gir munnen vår et naturlig utseende.

Teeth Whitening

Tannblekning

Ved tannbleking kan vi gjøre tennene mer lysere og hvitere
Klikk for mer

Full-ceramic Crowns

Fullkeramiske Kroner

Restaurering av skadet tenner eller erstatning av manglende tenner ved bruk av full-keramiske kroner 
Klikk for mer

Porcelain Veneers

Porselen Finér

Porselen finér er den ultimate estetiske restaureringen på grunn av deres naturlighet
Klikk for mer

Aesthetic restorations

Estetiske restaureringer

Nydelig smil består ikke bare av perlehvite og velformede tenner.
Klikk for mer

Be om en avtale

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av arbeidstiden vår.

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer