Kosmetisk Tannbehandling

free web builder
Mobirise

Estetiske Restaureringer

Estetiske Restaureringer

Et vakkert smil består ikke bare av perlehvite og velformede tenner. Etterspørselen på kosmetisk tannbehandling har økt de siste årene. Det er tannlegens ansvar å ikke bare sette pris på forventningene til pasientene sine, men også å arrangere behandling på en slik måte å presentere et estetisk akseptabelt resultat, og harmonisk tilføre ansiktsegenskapene.
Den generelle behandlingen av pasienten er avgjørende for å oppnå et utmerket estetisk resultat, og dette er et grunnleggende prinsipp i vår praksis.

Viktigst av alt vil våre tannleger gi avtaler på ort tid, mens leveringstiden til protesearbeidene er fra 5 til 12 virkedager (for alle protesearbeider).

Kosmetisk Tannbehandling
Den estetiske analysen i tannbehandling er metodikken som tannlegen analyserer alle parametrene og elementene som er samlet fra pasientens kliniske undersøkelse, røntgenbilder, gipsavstøpninger og fremhever den potensielle disharmonien i smilet, i farge, posisjon og tennenens dimensjon, samt riktig eller overdreven eksponering av gingivalt vev.

Alle de ovennevnte parametrene evalueres, så mye som til dynamikk (smilet) samt til hvileposisjonen til kjevebenet.

Den estetiske analysen er et viktig skritt i enhver kosmetisk intervensjon som finner sted i vår praksis. Bruken av all informasjon fra den estetiske analysen har en fellesnevne: utgangen av det endelige resultatet må gjenopprette eller opprettholde harmoni i hele ansiktet.

Selv om estetikkens felt har en subjektiv karakter, er den estetiske analysen designet for det endelige ønskede resultatet basert på spesifikke regler og proporsjoner og til og med det pre-invasive, dette blir gjort før noen terapeutiske handlinger begynner . Den ideelle analogien er andelen mellom de enkelte elementene som utgjør et vakkert bilde, et fint ansikt, et velformet idem, et sjarmerende smil, og dette brukes fra kunsten i klassisk tid, frem til i dag i industriell design, i arkitektur og så videre.

Dermed oppnås et svært estetisk resultat på en forutsigbar og sikker måte, noe som vil tilfredsstille de strengeste estetiske kravene. Det endelige resultate er designet og presentert for pasienten enten eksternt på modeller laget av munnen eller intraoralt i elastisk støpt form. Disse kastene er konstruert på grunnlag av den foreslåtte designen og pasienten plasserer dem på tennene og kan se sluttresultatet før noen terapeutisk handlinger begynner. Dermed forstår pasienten umiddelbart den foreslåtte formen og størrelsen på tennene, gjør mulige endringer, og basert på det endelige bildet i modellene eller i kastene, er behandlingsplanen utarbeidet og utført i alle påfølgende stadier.

Med andre ord vet pasienten sluttresultatet fra begynnelsen før noen behandling startes.
Noen av de grunnleggende teknikkene som brukes i vår praksis for å oppnå et forutsigbart estetisk resultat er diagnostisk voks, forbigående tilstandrestaureringer og diagnostiske og kirurgiske kast.

Alle de enkelte områdene av estetisk tannbehandling, fra estetiske biomaterialer til estetisk kirurgi av myke og harde vev i munnen, bør opprettholde eller gjenopprette den ideelle andelen til ansiktet, smil og tenner og være innenfor grensene definert av vevbiologi .

I Medisin, som i naturen, er skjønnhet identifisert med harmoni.
Estetisk odontologi understreker å forbedre estetikken i tennene og smilet generelt. Estetisk tannbehandling angår oss alle, menn og kvinner, uavhengig av alder, som er interessert i god helse og utseendet på tennene.

Estetisk tannbehandling kan utføre mirakler.
Med keramiske kroner, finér, bonding teknikk ved hjelp av estetisk-type materialer som etterligner naturen, klarer vi å overgå forventningene til våre mest krevende kunder.

De gode estetiske resultatene som våre pasienter nyter skyldes vår erfaring, kontinuerlig trening og vår konstante insistering på detaljer. Vi bruker de nyeste materialene, og vi samarbeider med de beste tannteknikerne. Kvaliteten på protesearbeidene er garantert og leveringstidene er 5-10 virkedager. 

Aesthetic restorations

Estetiske restaureringer

Vakkert smil består ikke bare av perlehvite og velformede tenner.
Klikk for mer

Teeth whitening

Tannblekning

Ved å tannbleke kan vi gjøre tennene mer lysere og hvitere.
Klikk for mer

Porcelain veneers

Porselen finér

Porselen finér er den ultimate estetiske restaurering på grunn av deres naturlighet.
Klikk for mer

Aesthetic Dental Fillings

Estetiske tannfyllinger

Moderne tannbehandling tilbyr utmerkede løsninger med tannfyll fra utmerkede materialer.
Klikk for mer

Be om en avtale

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av arbeidstiden vår.

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer