Full keramiske Kroner 

Mobirise
Mobirise

Vakre naturlige smil

Full keramiske kroner / broer

Restaurering av skadet tenner eller erstatning av manglende tenner ved bruk av full-keramiske kroner, gir våre pasienter absolutt tilfredshet siden de tilbyr høy estetikk, biokompatibilitet, holdbarhet og lang levetid. Alle keramiske materialer vi bruker er zirkonium eller litium (E-max).

Våre pasienter kan forvente utmerkede proteseresultater som skyldes vårt upåklagelig nøyaktige og ansvarlige arbeid. Vi er stolte av å kunne tilby fremragende service og full kundetilfredshet. Vi bruker bare oppdatert materiale av høy kvalitet, og vi samarbeider bare med topp tannteknikere. Viktigst: på vårt tannlegekontor vil du ikke konfrontere problemer med sene avtaler, mens leveringstiden til protesearbeidene er fra 5 til 12 arbeidsdager (for alle protesebehandling).

Når det er omfattende ødeleggelser av en tann, for å forsterke den og holde den i munnen, plasseres en tannkrone. Når en eller flere tenner mangler mellom eksisterende sterke tenner, det vi ikke vil gjøre er å erstatte dem med implantater, i stedet plasseres en tannbro. Hver krone eller tannbro består av et skjelett og et dekorativt dekke over dette skjelettet. Tidligere var skjelettet laget av metall. Vi har nå muligheten til å erstatte metall med keramiske materialer, for eksempel zirkonium eller litium (e-max).

Keramiske materialer er fordelaktige fordi de har utmerket biokompatibilitet og estetisk ytelse på grunn av fravær av et metallskjelett. Dermed er de estetiske problemene skapt av den gamle typen tannkroner ikke lenger til stede. I tillegg er keramiske kroner og tannbroer ekstremt harde, noe som gir dem utmerket holdbarhet. Dessuten er det estetiske resultatet enestående, i den grad det kan være praktisk talt umulig å skille dem fra en naturlig tann. 

Mobirise

Hvilke problemer kan være forårsaket av tanntap og ikke-erstattelig?

Estetikk
Tapet av en eller flere tenner påvirker alltid ansiktsestetikken. Dette skjer også under omstendigheter med manglende tenner bak i munnen som ikke er synlige i et smil.

Mastikasjon (tygging)
I prosessen med å hakke og tygge mat, spiller hver tann en distinkt og spesiell rolle. Som et resultat, til og med tapet av en enkelt tann, forårsaker forskyvning til de andre tennene. Dermed blir maten svelget uten å tygges ordentlig.

Tale
Tap av selv et lite antall tenner påvirker alltid tale.
Lukking og drift i kjeven.
I en fullstendig og normal tannbehandling lener de øvre tennene seg på en harmonisk måte og jobber sammen i de forskjellige bevegelsene i munnen. Men når en eller flere tenner trekkes ut, forstyrres hele balansen i systemet. 

Aesthetic restorations

Estetiske restaureringer

Nydelig smil består ikke bare av perlehvite og velformede tenner.
Klikk for mer

Teeth whitening

Tannblekning

Ved tannbleking kan vi gjøre tennene mer lysere og hvitere
Klikk for mer

Porcelain veneers

Porselen finér

Porselen finér er den ultimate estetiske restaureringen på grunn av deres naturlighet
Klikk for mer

Aesthetic Dental Fillings

Estetiske tannfyllinger

Moderne tannbehandling tilbyr utmerkede løsninger med tannfyllinger fra utmerkede materialer
Klikk for mer

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer