Kosmetisk tannkjøtt kirurgi

free bootstrap themes
Mobirise

Kosmetisk tannkjøtt kirurgi

Hva er Tannkjøttskulptur?

Hvis du har en lav eller ujevn tannkjøttlinje, ofte beskrevet som et 'gummy smile', eller hvis tannkjøttlinjen din er ujevn, så kan tannkjøttskulptur transformere til og med det gummy smilet og bidra til å skape et smil du alltid har drømt om.

Kosmetisk skulptur av tannkjøtt refererer til kirurgisk fjerning av tannkjøttvev som et terapeutisk inngrep på grunn av tilstedeværelsen av vedvarende periodontitt sykdom eller av rent estetiske grunner.

Når periodontitt sykdom har nådd et kritisk stadium i utviklingen og når konservativ tannterapi ikke har de ønskede resultatene, anbefales kosmetisk kirurgi.

Fjerning og reformasjon av det betente vevet er ment for å eliminere "follikkel" som har utviklet seg mellom tannkjøttet og tennene. Dermed blir det enklere å rengjøre protesen, så vel som den individuelle tannhygienen, samtidig som skadene på tannkjøttet, tennene og beinene er begrenset. Intervensjonen utføres av en spesiell periodontitt eller oral kirurg.

Intervensjonen i seg selv er utbredt og anerkjent for den utmerkede estetiske effekten som oppnås, for så vidt angår ombygging av tannkjøttvevet, så vel som i tilfeller av gingivalhypertrofi og i tilfeller av eksponering av tannkjøttvev. Tannkjøttskulptur er en trygg, smertefri prosedyre som forvandler til ønsket reformasjonen av tannkjøttet til virkelighet og skaper et mer naturlig og vakkert smil.

Utføres Tannkjøttskulptur med samme metode overalt?
Nei. Tre forskjellige operasjonsmetoder er beskrevet.

Tannkirurgi med elektrokirurgi, påføring av kjemiske midler (cellegift) og tannkjøttkirurgi ved bruk av LASER.

I vår tannbehandling utfører vi utelukkende denne operasjonen ved bruk av LASER, siden denne metoden er dokumentert for å gi den høyeste nøyaktighet av kirurgiske operasjoner, raskere postoperativ helbredelse og er den mest tolererte metoden av pasienter. 

Chelinoplasty

Chelinoplasty, er en liten kirurgisk prosedyre der bøyningen fjernes dvs. det lille vevet som ligger sammen med leppen med tannkjøttet og som forhindrer bevegelse av leppen eller tungen. Det er en i midten av overleppen og en under tungen.

Fjerning skjer smertefritt ved bruk av laser. 

Aesthetic restorations

Tannblekning

Ved å bleke tennene kan vi gjøre tennene mer lysere og hvitere.
Klikk for mer

Teeth whitening

Helkeramiske kroner

Skadet tenner restaureres eller manglende tenner erstattes ved bruk av full-keramiske kroner
Klikk for mer

Porcelain veneers

Porselen finér

Porselen finér er den ultimate estetiske restaureringen på grunn av deres naturlighet.
Klikk for mer

Aesthetic Dental Fillings

Estetiske tannfyllinger

Den moderne tannbehandlingen tilbyr utmerkede løsninger med tannfyllinger fra utmerkede materialer.
Klikk for mer

Be om en avtale

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av arbeidstiden vår.

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer