Forebyggende Tannbehandling

create your own web page
Mobirise

Voksenplan

Eneste formål med denne planen er å opprettholde tennenes gode helse for å unngå nye tannhull eller tannkjøttsykdom, samt den tidlige diagnosen på slimhinnesykdommer.
Vår viktigste bekymring, i forbindelse med forebyggende tannbehandling, er tidlig diagnose av sykdommer i munnen, riktig behandlingsplanlegging og riktig strategi for implementering av behandlingsplanen.

Ved direkte å lage et fullstendig bilde av din muntlige helse, bruker vi de mest effektive tannprotokollene som passer for deg. 

Det utmerkede proteseresultatet som våre pasienter får glede av, er det umiddelbare resultatet av vårt nøyaktig upåklagelige og ansvarlige arbeid, som vi er stolte av. Vi bruker oppdaterte materialer av høy kvalitet og vi samarbeider med topp tannteknikere. Disse gir deg fordelen med ingen sene avtaler, mens leveringstiden til proteser er fra 5 til 12 arbeidsdager (for alle protesearbeider).

Mobirise

Ditt første besøk

Det første konsultasjonsbesøket inkluderer:
• innhenting av en fullstendig medisinsk og tannhistorisk historie
• klinisk kontroll av munnhulen
• avtale med deg om dine personlige tannbehov og ønsker slik at vi kan gå videre til den mest passende behandlingsplanen for deg
• å ta røntgen bilder, om nødvendig; i tilfelle tannpine, vil behandlingen starte umiddelbart, prioritet fremfor behandlingsplanen vi har blitt enige om. 

LASER applications

LASER-applikasjoner

Med bruk av laserapplikasjoner inkluderer tannhelsetjenester den siste teknologiske utviklingen innen forskjellige felt i tannlegemedisin.
Klikk for mer

Aesthetic restorations

Estetiske restaureringer

Nydelig smil består ikke bare av perlehvite og velformede tenner.
Klikk for mer

Dental Implants

Tannimplantat

Tannimplantat er en kunstig tannrot. 
Klikk for mer


Periodontitis

Periodontitt

Periodontitt er en betennelsessykdom i vevene som omgir og støtter tennene.
Klikk for mer

Be om en avtale

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av arbeidstiden vår.

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer