Tannblekning

free bootstrap template
Mobirise

STRÅLENDE SMIL

Hva er tannblekning?

Ved å tannbleke kan vi gjøre tennene mer lysere og hvitere, og gi deg et jevnere smil. Tannbleking er en enkel, smertefri, sikker, rask og effektiv prosedyre.

Tannbleking lyser tennene og hjelper til med å fjerne flekker og misfarging. Tannbleking er blant de mest populære kosmetiske tannprosedyrene fordi det kan forbedre hvordan tennene dine ser ut. De fleste tannleger utfører tannbleking.
Tannbleking er ikke en engangsprosedyre. Det må gjentas fra tid til annen hvis du vil beholde en lysere farge.

Vi kan gi deg et hvitere, ung og vakkert smil ved å bruke de siste blekningsmetodene 

Hva brukes det til?
Det ytre laget av en tann kalles emaljen. Fargen på naturlige tenner er skapt av refleksjon og spredning av lys fra emaljen, kombinert med fargen på dentinet under den. Genene dine påvirker tykkelsen og glattheten til emaljen. Tynnere emalje gjør at mer av fargen på dentinet kan vises gjennom. Å ha glattere eller røffere emaljer påvirker også refleksjonen av lys og derfor fargen.

Hver dag dannes et tynt belegg (pellikel) på emaljen og tar opp flekker. Tannemaljen inneholder også porer som kan holde flekker.

De vanligste årsakene til at tennene blir gule eller flekkete:

Bruk av tobakk
Drikker mørkfargede væsker som kaffe, cola, te og rødvin
Dårlig munnhygiene
Aldring gjør tennene mindre lyse etter at emaljen blir tynnere og dentinet blir mørkere.

Det er også mulig å ha flekker inni tannen. Disse kalles iboende flekker. Tannbleking under andre halvdel av svangerskapet kan føre til flekker hos barn i senere alder eller ved bruk av et barn som er 8 år eller yngre. Tenner utvikler seg fremdeles i løpet av disse årene. Traumer kan også gjøre tennene mørkere. 

Hvordan gjøres det
Den vanligste tannblekings metoden er å bruke en gel som påføres direkte på tannoverflaten.

Tannbleking kan gjøres på tannlegekontoret eller hjemme.

Tannbleking på kontoret skjer ved at tannlegen bruker en kraftigere blekningsgel. Et spesialisert lys eller ett laser som aktiverer gelen og lar bleking skje raskere.

Tannbleking på kontoret tar vanligvis 30 til 90 minutter. Du trenger 1 til 3 avtaler. Antallet vil være avhenge av metoden som brukes, hvor alvorlige flekkene er og hvor hvite du vil at tennene skal være. Ulike typer flekker reagerer forskjellig på behandlingen.

Når du skal ha tannbleking hjemmet, vil tannlegen ta avtrykk av over- og undertennene og lage tilpassede munnstykker som passer deg. Hjemme vil du fylle hvert munnstykke med en blekningsgel som tannlegen gir. Du vil 

up to 4 shades more white smile

opptil 4 nyanser hvitere tenner

Minimal irritation

Minimal irritasjon

In just two visits

På bare to besøk

Be om en avtale

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg i løpet av arbeidstiden vår.

ABONNERE

Få månedlige oppdateringer